În atenția românilor! Zboruri spre Munchen, anulate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Compania Lufthansa şi-a anulat două zboruri de pe aeroportul din Sibiu din cauza ceţii, cel de duminică seara, care trebuia să decoleze de la Munchen şi cel de luni dimineaţa, care trebuia să ajungă în acelaşi oraş din Germania, a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar.

„Vă informăm de faptul că zborul programat pentru sosire pe ruta München - Sibiu (operat de compania aeriană Lufthansa) din data de 21.11.2021, ora 23,40, nu a fost efectuat din cauza prognozei meteo care indica aceleaşi condiţii meteorologice cu cele care au determinat anularea zborului din ziua precedentă, ceaţă, respectiv vizibilitate redusă. De asemenea, din acest motiv şi zborul programat pentru plecare în cursul dimineţii de 22.11.2021 la ora 7,15 pe ruta Sibiu - München a fost anulat.

Pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcţie de opţiunea acestora şi disponibilitatea următoarelor zboruri şi, după caz, cazare şi transport”, a precizat reprezentantul Aeroportului din Sibiu.

Ceaţa a creat probleme de trafic aerian şi sâmbătă la Sibiu. Pasagerii Lufthansa care trebuiau să sosească sâmbătă seara la Sibiu, de la Munchen, au aterizat la Bucureşti, după ce aeronava a fost deviată din cauza ceţii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel