Wizz Air anulează zboruri din Germania și Spania către România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Wizz Air anunță că anulează zboruri din Germania și Spania către București, Cluj-Napoca și Timișoara, în contextul crizei declanșate de coronavirus.

Potrivit unui comunicat transmis astăzi de Wizz Air, autoritățile din România au pus în aplicare măsuri menite să limiteze epidemia de coronavirus.

Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare.

Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roșie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte și Auvergne Rhones Alpes din Franța, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern și Nordrhein Westfalen din Germania și regiunea Madrid din Spania.

 

Wizz Air anulează zboruri de astăzi 

 

Compania anunță că anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către București, Cluj-Napoca, Timișoara, de pe 11 martie 2020.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare și care și-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicația de mobil a companiei aeriene vor fi informați automat prin e-mail, și vor putea să aleagă între reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit WIZZ. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și selectând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism - inclusiv agențiile de turism online - ar trebui să ia legătura cu compania de unde și-au achiziționat biletele", se arată în comunicat.

De asemenea, pasagerii care sosesc din alte zone din China, Franța, Germania, Coreea de Sud, Spania și Iranul întreg (zone galbene) vor fi informați cu privire la decizia autorităților referitoare la carantina de 14 zile impusă de autorități, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel