Voiculescu spune că l-a găsit în Ministerul Sănătății pe informatorul lui Dragnea din 2016. Ce i-ar fi promis Cîțu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vlad Voiculescu (captura video)
Vlad Voiculescu (captura video)

Vlad Voiculescu a dezvăluit, în această seară, la Digi24, că l-a găsit în Ministerul Sănătății pe funcționarul care în 2016 îi dădea informații lui Liviu Dragnea din minister și i-a cerut premierului Florin Cîțu de cel puțin 10 ori să îl mute de acolo, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Voiculescu a afirmat, vineri seară, la Digi24, că în 2016 în Ministerul Sănătății era un funcționar public care se ocupa cu transmiterea „datelor și informațiilor” către Liviu Dragnea, prin „interpuși”. „Pe același funcționar l-am găsit în Ministerul Sănătății acum. În prima zi am făcut o cerere către domnul Cîțu să îl detașeze pe acest funcționar, să mi-l ia din minister pentru că asta este singura procedură care îl putea disloca. Omul este bine înfipt acolo, nu are nicio legătură cu activitatea din minister, primește banii și se ocupă, presupun, cu ceea ce știu că se ocupa în 2016”, a afirmat fostul ministru.

Voiculescu a declarat că i-a cerut lui Cîțu din prima zi să îl mute pe funcționar și a făcut acest lucru de 7 sau 8 ori: „este unul dintre exemplele în care domnul Cîțu a zis , a promis în mai multe rânduri și nu s-a întâmplat. Am vorbit și personal, cred că cel puțin de 10 ori, niciodată nu mi-a spus , a spus de mai multe ori . Nu există niciun argument pentru care acest domn să rămână în Ministerul Sănătății altfel decât, probabil, să transmită informații”. În plus, fostul ministru a spus că numirea secretarilor de stat a durat câteva săptămâni, iar punând aceste lucruri cap la cap vede „un comportament extrem de abuziv”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel