Denise Rifai: "Premierul a îndrăznit să-l trimită acasă pe “încurcă-lume” Vlad Voiculescu! USR-PLUS, inapţi"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai critică dur USR-PLUS pentru reacţia după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de Ministru al Sănătăţii şi salută iniţiativa lui Florin Cîţu de a prelua interimar mandatul său, după refuzul lui Dan Barna. Jurnalista îi numeşte pe cei din USR-PLUS "inapţi pentru orice funcţie politică".

"Florin Citu va fi cel mai bun ministru interimar al sanatatii pe care l-am avut vreodata! Pentru situatia Actuala in care partiduletele USRPLUS au aruncat Romania in aer, Florin a luat cea mai buna decizie si rezultatele se vor vedea imediat!

Este un tip clar la minte, ordonat si precis si va face tot ce trebuiau sa faca, dar au preferat sa fuga, micii politicieni de la USRPLUS.

Cat tupeu sa ai sa arunci Romania in aer in plina pandemie COVID ?????! Asa se intampla cand ai 15% din voturile romanilor in buzunar si un partid mare ca PNL iti da atatea ministere pe mana.

N am de gand sa ma enervez cu alte cateva miscari politice care nu aveau ce cauta, insa pentru situatia data, cu Florin Citu acolo, 45 de zile putem sta linistiti ca Romania si mai ales Sanatatea e condusa!

Si pentru cei care striga pe la colturi, sa stea linistiti. Guvernul va ramane pe pozitii, sub acelasi sef.

Rusine USRPLUS! Si nu cu amenintari ar trebui sa va ocupati! In aceste zile, abia, ati aratat unei Romanii intregi cat de fapt va pasa de romani!

Ps. Premierul poate demite cati ministri vrea! Cate unul pe zi, de exemplu!

Ps2. Iresponsabili si Imaturi si INAPTI pentru orice functie politica in statul roman sunt exact micii politicieni de la USRPLUS. Doamne ajuta poate noaptea e un sfetnic bun si maine ne anunta ca se retrag cu totul de la Guvernare!", a scris Denise Rifai.

 

Rifai: "Premierul a îndrăznit să-l trimită acasă pe “încurcă-lume” Vlad Voiculescu!"

 

Într-o altă postare, jurnalista a susţinut că Vlad Voiculescu trebuia deja să fie demis "de mult timp".

"Eu nu inteleg supararea dlui Ciolos. USRPLUS a citit decizia de demitere a ministrului Voiculescu exact cum premierul a citit in Monitorul Oficial decizia de carantinare a capitalei. Desigur, dupa ce o Romanie intreaga a asistat inmarmurita la haosul din ministerul sanatatii si la incapacitatea dlui ministru, pe care ne-a tot dovedit-o in fiecare sfanta zi.

Ministrul Voiculescu trebuia demis de f mult timp, deja!

Ce tupeu pe USRPLUS!!!! Auzi ca se gandesc aa iasa de la Guvernare si, implicit, sa arunce tara in haos doar pentru ca Premierul a indraznit sa l trimita acasa pe “incurca-lume” Vlad Voiculescu!

Pai sa iasa de la Guvernare odata!!!! Sa iasa si iesiti sa ramana!

Unde s-a mai pomenit ca un ditamai Premierul sa nu poata avea niciun cuvant de spus in cabinetul pe care-l conduce!

Ps. Mare competent domnul Voiculescu. Mare de tot!

Ps2. Astept cu nerabdare rezultatele sedintei convocate la nivel USRPLUS. Hai sa vedem cum incearca sa dea Guvernul jos!", a mai scris Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel