Denise Rifai, după declaraţiile lui Vlad Voiculescu: "Prostul nu e prost destul"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai taxează declaraţiile fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Stiti cum e vorba aia ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul???!", a fost reacţia jurnalistei la valurile de critici şi acuze aduse de Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că mandatul său la Ministerul Sănătăţii a fost de 113 zile, "113 zile de mandat şi de ciocniri de mentalităţi".

"În continuare mi-e teamă pentru oamenii din ţara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru cei care sunt văzuţi de politicieni ca electorat, pentru oamenii din sistem, cei care aşteptau o schimbare. (...) Am preluat un minister al Sănătăţii în colaps", a spus Voiculescu, într-o conferinţă de presă.

Fostul ministru a adus o serie de critici la adresa premierului Florin Cîţu, despre care spune că nu a discutat aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii şi s-a transformat "în primul epidemiolog al ţării", adăugând că s-a înşelat atunci când a crezut că "epoca epoleţilor a trecut".

Mai mult, Voiculescu a reclamat că "există diferenţe fundamentale" între numerele raportate şi cele reale în ceea ce priveşte decesele din spitalele COVID şi a spus că Unifarm reprezintă "unul dintre cele mai mari jafuri ale pandemiei".

El l-a invitat pe premierul Florin Cîţu să preia aceste probleme şi să revadă raportarea deceselor din spitalele COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel