Virgil Guran, despre cum îi „rezolva” pe primarii care cereau bani: „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Virgil Guran, despre cum îi „rezolva” pe primarii care cereau bani: „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam” - VIDEO
Virgil Guran, despre cum îi „rezolva” pe primarii care cereau bani: „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam” - VIDEO

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, Virgil Guran, a explicat într-un discurs susținut la Consiliul Național, cum „rezolva” problemele primarilor care întrebau despre proiecte.

„Ultima dată când v-am vorbit, în urmă cu un an, erau ape tulburi în PNL și sper să nu mai trăim niciodată ceea ce a fost la Romexpo și să fim un partid unit, liniștit, să știm să concurăm între noi cu eleganță așa cum am văzut și astăzi. Cred că toată lumea a înțeles că în politică trebuie să privești lucrurile într-o anumită ordine. Prima dată trebuie să ținem la țară, după aceea la partid și apoi la om. (...) 

Nu am venit să fac promisiuni. Vreau doar să spun ceva pentru că sunt foarte mulți primari în sală. Cred că trebuie să le dăm în continuare o importanță deosebită. Și vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor: când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: ”Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a spus Virgil Guran, care a fost ales vineri vicepreședinte al partidului.

 

Virgil Guran: „Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște”

 

Acesta a continuat, explicând că „trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște”.

„A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură încât lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general și în echipă. Vă spune un om care a criticat și s-a opus. Cred că toți le cerem să nu ne dezamăgească și să ne ducă acolo unde și-au propus”.

Momentul poate fi urmărit la minutul 50. 

 

 

Lucian Bode este noul secretar general al PNL, iar Dan Motreanu devine prim-vicepreședinte

 

MInistrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL, iar Dan Motreanu devine prim-vicepreședinte al formațiunii, au decis, vineri, liderii PNL. În funcția de vicepreședinte a fost ales Virgul Guran.

Lucian Bode 606 a obținut voturi „pentru”, iar 40 au fost anulate.

Dan Motreanu a primit 736 voturi „pentru și cinci au fost anulate. Contracandidatul său, Virgul Popescu, s-a retras în timpul ședinței Consiliului Național.

În funcția de vicepreședinte a fost ales Virgil Guran, cu 459 voturi.

Alți doi candidați la funcția de vicepreședinte, BenOni Ardelean și Sorin Moldovan s-au retras din cursă, a anunțat Gheorghe Flutur în timpul ședinței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel