Viorica Dăncilă îi dă REPLICA lui Liviu Dragnea "Îl enerva că nu mă putea manevra. Nu a înţeles un lucru: nu sunt sluga lui!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Liviu Dragnea după ce acesta a spus într-un interviu pentru Realitatea PLUS că ea a venit cu propunerea unei ordonanţe privind amnistia. Fosta şefă a PSD, susţine că de fapt s-au făcut presiuni asupra sa, iar faptul că nu a dat ordonanţa "l-a enervat" pe Liviu Dragnea.

"Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere!

Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară.

Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.

Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia fostului premier vine după o serie de declaraţii cel puţin surprinzătoare din partea lui Liviu Dragnea, cel care, de altfel, a propus-o să fie cel de-al treilea premier PSD în mandatul său. Fostul şef al PSD a afirmat despre Viorica Dăncilă că ar fi venit cu iniţiativa unei ordonanţe pe amnistie în timpul unei vacanţe pe Valea Prahovei.

Toată declaraţia, la următorul link: Liviu Dragnea, ATAC dur la Dăncilă: "Se trezea VORBIND. Reporterii erau rugați să pună întrebarea asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel