Viorica Dăncilă, FRENEZIE totală: „Cu scorul acesta, câștigăm mai mulți primari decât avem acum“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Viorica Dăncilă este mulțumită de rezultatul obținut la alegerile prezidențiale și spune că ar vrea să conserve acest electorat și pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor. 

Realitatea Plus a vorbit cu Viorica Dăncilă după înfrângerea zdrobitoare de la alegerile prezidențiale. Întrebată care va fi soarta ei, Viorica Dăncilă a făcut următoarele precizări:

„La rezultatul pe care îl avem acum, câștigăm mai mult decât numărul de primari pe care îi avem acum. La rezultatul de acum, cu numărul de voturi la alegerile prezidențiale turul II, avem un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare. Mizez pe electoratul care ne-a acordat încrederea acum. Nu pot știi ce procent la lua PNL, dar eu mizez să menținem acest electorat de 3,2 milioane, care a fost electoratul nostru în 2016“, a afirmat Viorica Dăncilă într-un interviu pentru Realitatea PLUS.

„Poate se putea mai mult, s-a pierdut în anumite județe, trebuie să vedem de ce s-a pierdut. Să luăm fiecare județ, să vedem ce s-a greșit. Dacă schimbăm o persoană cu alta, dacă o schimbăm pe Viorica Dăncilă, trebuie să vedem cu ce ajută asta partidul. Avem și noi războiniicii noștri. Orice războinic trebuie să accepte statutul“, a completat ea, referindu-se la faptul că unele voci din partid i-au solicitat deja demisia de la șefia PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel