Viorica Dăncilă despre Dosarul 10 August: „PSD a DESECRETIZAT acest raport. Mai era doar o mică parte...“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat în conferința de la PSD că, de fapt, dosarul 10 August a fost desecretizat de guvernarea PSD și doar o mică parte mai rămăsese secretă.

Viorica Dăcnilă a răspuns unei întrebări despre desecretizarea Dosarului 10 August: „Desecretizarea acestui raport a inceput din timupl mandatului lui Carmen Dan. Mai era doar o mică parte de desecretizat. Atunci am spus că nu putem publica acest raport pentru că face parte dintr-o ancheta DIICOT.

Azi am văzut declarația ministrului de interne, care a spus același lucru. Să înțeleg că și acest guvern dezinformează și nu vrea aflarea adevărului?

O parte a acestui raport a fost desecretizat în timpul guvernării noastre. Aceeași situație este și acum. DIICOT a avut acces la dosar, e parte a unei anchete, au știut ce este în acel dosar. Mai era 10% de desecretizat. Acel 10 la suta era stiut de DIICOT, de cei care fac ancheta. Aduc (n.r. guvernul PNL) în spațiul public lucruri care sunt la fel. Azi minstrul de Interne a confirmat același lucru“, a afirmat Viorica Dăncilă.

(...)

Întrebată despre dosarul 10 august, Dăncilă a răsuns: „Nu am ce să le spun anchetatorilor despre 10 august. Eram în concediu atunci. Singurul concediu și care a fost contestat la Curtea Constituțională. Nu am absolut nimic să îmi reproșez, numele meu nu va apărea în acest dosar. (...) Eu cred că ţinta principală că a apărut acum 10 august este contracandidatul pe care vor să-l cheme în faţa procurorilor. Au scos dosarul 10 august acum, înainte de alegeri. Dar nu am nimic de ascuns“, a completat Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel