Viorica Dăncilă, suprinsă la o petrecere de Revelion. Nu i-a lipsit broşa

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost surprinsă alături de soțul ei la o petrecere de Revelion organizată într-un local din Brașov. Potrivit fotografiilor postate de un consilier local, fostul premier a purtat o rochie lungă, neagră, însă broșa a fost nelipsită, inima din campanie fiind înlocuită cu o floare.

„La mulți ani cu sănătate ! Să avem parte de toate , fapte bune, minunate, AN cu spor si gând frumos, să ne fie de folos ! Iubirea este cea care ne schimbă !”, a scris consilierul local Gabriela Urse, pe Facebook, alături de fotografiile pe care le-a postat cu fostul premier.

sursa foto: Gabriela Urse / Facebook

În fotografii apare Viorica Dăncilă, purtând o rochie neagră, lungă, elegantă, alături de soțul ei. Fostul premier nu a renunțat la obiceiul de a purta broșe, însă, de data aceasta broșa în formă de inimă purtată în campania electorală a fost înlocuită cu o floare.

sursa foto: Gabriela Urse / Facebook

De altfel, Viorica Dăncilă a fost în ultima vreme discretă şi nu a mai postat nimic pe pagina sa de socializare aşa cum obişnuia. La ultima sa postare, din Ajunul Crăciunului, susţinătorii i-au lăsat urări cu ocazia zilei Sfântului Vasile.

sursa foto: Gabriela Urse / Facebook

sursa foto: Gabriela Urse / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel