Violată şi ucisă cu sânge rece. O fetiţă de opt ani, batjocorită de un cuplu, care a răpit-o de pe stradă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vika-tepljakova
vika-tepljakova

Fetiță de 8 ani, care a fugit de acasă, după o ceartă cu părinții, a fost răpită de pe trotuar, abuzată și ucisă de un cuplu, pe insula Sahalin.

Vika Teplyakova, în vârstă de opt ani, a fost ucisă de Igor și Kristina Dvornikov. Cei doi soți au văzut-o pe trotuar pe copilă și au luat-o în mașina lor. După trei zile, ei au mers la poliție și și-au recunoscut crima. 

Peste 500 de oameni s-au oferit voluntari pentru a căuta Vika. Fata încerca să ajungă la prietenii ei din orașul în care locuia cu familia, Novo-Aleksandrovsk, pe insula Sahalin, insulă din Pacific, la nord de Japonia, care aparține Rusiei.

Minora a fost dispărută trei zile, până când o femeie de 32 de ani s-a dus la Poliție și a spus că ea și soțul ei au luat-o pe fată cu mașina. Cuplul a fost identificat ca Igor și Kristina Dvornikov, iar polițiștii au publicat imagini cu cei doi suspectați de oribila crimă, scrie news.ru.

Fata a fost violată și sugrumată cu o pungă de plastic. A murit luni, în ziua în care a dispărut, a declarat surse din poliție. Kristina Dvornikov le-a arătat polițiștilor și locul unde a fost ascunsă fetița. Soțul ei a negat inițial toate faptele, dar ulterior a recunoscut răpirea, abuzul sexual și uciderea copilei, mai spun surse ale poliției ruse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel