VICTORIE pentru Halep. Cea ma frumoasă LOVITURĂ

Andreea Cosma |
Data publicării:

Simona Halep a obţinut titlul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie în circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Halep a candidat cu o fază din meciul cu Eugenie Bouchard, din turul secund la Dubai, încheiată cu un passing shot, după un smash al adversarei, la scorul de 7-6, 1-0 şi avantaj pentru româncă. Halep a câştigat meciul cu 7-6 (7-4), 6-4.

În această anchetă realizată pe site-ul WTA, Halep le-a devansat pe Elina Svitolina (Ucraina), clasată pe locul secund, Donna Vekic (Croaţia), Sofia Kenin (SUA), care au împărţit locul al treilea, şi Caroline Garcia (Franţa), clasată pe cinci.

Românca a ocupat, însă, locul doi în ancheta pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lunii februarie în circuitul profesionist, titlu care i-a revenit elveţiencei Belinda Bencic, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep a jucat nouă meciuri în 13 zile în Orientul Mijlociu, disputând finala la Doha şi atingând sferturile de finală la Dubai. După ce a pierdut primul loc în clasamentul mondial la finalul turneului Australian Open, Halep a revenit pe locul secund în urma rezultatelor din februarie. Singurele sale înfrângeri au venit în faţa viitoarelor campioane de la Doha (Mertens), respectiv Dubai (Bencic).

 

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel