Ponta: Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că FRAUDAREA acestora se lasă cu DOSARE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta, atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, pe tema finanțării cu bani europeni a spitalelelor regionale.

 

"Sunt foarte dezamagit de faptul că proiectele spitalelor regionale din Iasi, Cluj și Craiova au fost abandonate de actualul Guvern/ la fel și Autostrada Iasi - Targu Mures!

In timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla România pierde șansa de a se dezvolta în anii următori!

Am muncit foarte mult în 2014-2015 alături de Nicu Banicioiu, Eugen Teodorovici, Marius Nica si Ioana Petrescu ca să obtinem cei 150 milioane de euro fonduri nerambursabile si să asigurăm restul de 150 milioane nevesari! In mod normal în 2016 se puteau face procedurile, în 2017 începeau constructiile și in 2020 aveam spitalele atat de necesare în funcțiune!

Minciuna oribila cu studiile de fezabilitate care costă 200 de milioane mai poate fi “inghitita” doar de cei care au un televizor in loc de creier! Studiile BEI costa 1,8 milioane ( conform documentelor oficiale prezentate) și oricum Guvernul poate să facă cu cine doreste aceste studii! Imi aduc aminte ca în 2013 am modernizat complet 200 de scoli cu bani si studii de la BEI si atunci cel mai mult s-a laudat cu acest succes Ministrul Dezvoltarii Regionale - atunci BEI ( Banca Europeana de Investitii) era buna - azi nu mai este!

Adevarul este evident pt toata lumea : Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare - si nici nu pot să dea contractele la Teldrum sau la ferma de porci de la Salcia! Rovana Plumb este dispusă sa spună si să facă orice in speranta oarba că va fi nominalizata Comisar European ( desi ea ar trebui sa stie cel mai bine cat de mult valoreaza promisiunile lui Dragnea) / iar romanii din Moldova, Ardeal si Oltenia raman fara un spital nou si fara autostrada atat de necesare !

M-am saturat să vorbim de Dragnea si “gogosile” lui! La ProRomania trebuie sa aratam cum putem salva aceste proiecte de spitale, autostrazi, scoli fara de care Romania va rata sansa sa la dezvoltare in viitor!",  a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel