Victor Costache, explicaţii despre declaraţia sa privind copiii cu autism şi părinţi plecaţi: "Îmi cer scuze"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat marţi seara, referindu-se la declaraţia sa cu privire la copiii cu autism, că aceasta era una în care explica măsurile care vor fi luate în ceea ce priveşte programele de sănătate şi Ordonanţa de modificare a Legii sănătăţii şi şi-a cerut scuze dacă a jignit familiile "greu încercate".

Demnitarul a spus că Ministerul Sănătăţii pregăteşte un pachet de soluţii pentru copiii cu autism, astfel încât pe lângă tratament să fie decontat şi un serviciu integrat care presupune logoped, psiholog.

"Era o declaraţie în care explicam măsurile care vor fi luate pe programele de sănătate şi la ordonanţa pentru modificarea Legii 95. Pregătim un pachet de soluţii pentru copiii cu autism. Nu le va fi decontat numai tratamentul, va fi decontat un serviciu integrat care să cuprindă şi logoped, psiholog, deoarece trebuie luat un pachet de măsuri care să ajute familiile acestor copii şi aceşti copii. Îmi cer scuze dacă declaraţia mea a jignit aceste familii greu încercate şi pot să vă asigur că de la începutul lui aprilie când intră în vigoare noul contract cadru soluţiile vor fi benefice şi reale", a afirmat ministrul Sănătăţii, la Digi 24.

El a subliniat că declaraţia sa a fost făcută în contextul prezentării pachetului de măsuri pentru noile programe de sănătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel