Vasile Dîncu intră la șefia PSD. Ciolacu: "Va prelua funcția. CEx a aprobat"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că l-a propus pe Vasile Dîncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al partidului, iar Comitetul Executiv Naţional a validat această solicitare.

"Eu l-am propus pe domnul profesor Vasile Dîncu pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. Este normal într-un partid politic să fie opinii diferite, lucru care se întâmplă şi la PSD, există democraţie în interiorul partidului, dar la vot au fost 48 de voturi 'pentru' şi un vot 'împotrivă'", a spus Ciolacu la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat ce le transmite colegilor săi Mihai Tudose şi Claudiu Manda, care l-au criticat pe Dîncu şi nu au fost de acord cu aducerea lui în această funcţie, Ciolacu a spus: "Sunt ferm convins că cel mai îndreptăţit, în acest moment, după ce eu l-am susţinut, este domnul Vasile Dîncu să vorbească cu colegii mei care au avut anumite opinii şi să lămurească lucrurile. Sper din tot sufletul să nu pierd absolut niciun coleg".

Ciolacu a afirmat că Vasile Dâncu este un om de stânga, "un profesor respectat", a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

"Preşedintele Consiliului Naţional coordonează toate departamentele partidului. Este un motor de reformă şi restructurare a partidului", a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel