Vânzările Trainline avansează pe măsură ce platforma de emitere a biletelor de tren atrage volume record de clienți noi în Franța și Italia

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Vânzările Trainline au urcat la 2,2 miliarde de lire sterline în prima jumătate a anului, după o revenire puternică a clienților americani care folosesc platforma pentru a cumpăra bilete de tren pentru a călători în Europa. 

Vânzările nete ale grupului în cele șase luni până la sfârșitul lunii august au fost cu 17% mai mari decât în aceeași perioadă de dinaintea pandemiei, stimulate de divizia sa internațională, care a înregistrat o creștere de 81%, ajungând la 452 de milioane de lire sterline. 

Grupul a declarat că a atras, de asemenea, "niveluri record" de clienți noi în Franța și Italia, impulsionat de o "revenire notabilă" a clienților din SUA.

 

În Marea Britanie vânzările au crescut cu 45%, ajungând la 1,4 miliarde de lire sterline

 

În Marea Britanie, cea mai mare piață a sa, vânzările au crescut cu 45%, ajungând la 1,4 miliarde de lire sterline, pe măsură ce călătoriile pe calea ferată și-au revenit, cu un volum de pasageri în luna august care a revenit aproape la nivelurile de dinainte de Covid. 

Veniturile totale ale grupului au fost cu 28% mai mari decât înainte de Covid, la 165 milioane de lire sterline.

Directorul executiv Jody Ford a declarat că noile lansări de produse și campaniile publicitare au ajutat compania să își asigure mai mulți clienți în Europa.

 

Acțiunile Trainline au crescut la începutul tranzacțiilor, înainte de a scădea și de a se tranzacționa cu 1,7%, la 358,20p

 

În cursul acestei luni, grupul va începe să vândă bilete pentru noul operator spaniol de trenuri de mare viteză Iryo, care va consolida și mai mult prezența sa pe continent.

'Performanța noastră puternică din prima jumătate a fost condusă de International Consumer, unde noile lansări de produse și campaniile de brand contribuie la creșterea gradului de conștientizare a Trainline și la niveluri record de achiziție de clienți în Franța și Italia', a declarat el investitorilor. 

„Revenirea puternică a turiștilor care au călătorit în Europa cu trenul în această vară, în special din SUA, a susținut și mai mult creșterea. 

În Marea Britanie, industria feroviară a continuat să vadă că numărul de pasageri își revine, ajungând la 95% din nivelurile de dinainte de Covid în luna august, cel mai ridicat nivel din martie 2020.”, a mai continuat acesta conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel