USR: „Hotărârea prin care erau desfiinţate patru administraţii din București, SUSPENDATĂ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Roxana Wring, preşedinte USR Bucureşti, a postat pe pagina sa de Facebook faptul că Tribunalul Bucureşti a suspendat hotărârea Consiliului General al Capitalei prin care erau desfiinţate patru administraţii din Capitală, respectiv ALPAB, Administraţia Străzilor, Administraţia Cimitirelor şi Administraţia Fondului Imobiliar.

„Încă o decizie a instanței confirmă amatorismul deciziilor luate de Gabriela Firea. Tribunalul București a decis astăzi suspendarea executării Hotărârii nr. 721/18.10.2018 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Este vorba despre hotărârea prin care urmau să fie desființate mai multe administrații din Capitală: ALPAB, Administrația Străzilor, Administrația Cimitirelor și Administrația Fondului Imobiliar.

Am spus încă din acea ședință faptul că astfel de decizii luate pe genunchi, în loc să rezolve problemele, vor provoca și mai multe încurcături. Din păcate, am avut dreptate. Gabriela Firea s-a aventurat încă o dată într-un experiment administrativ sortit eșecului. Cred că Primarul Capitalei trebuie să-și asume răspunderea politică pentru toată această cascadă de încurcături pe care le-a provocat din aroganță și din încăpățânare. Gabriela Firea trebuie să accepte că nu se pricepe la administrație și că orice zi pe care o petrece în fruntea Primăriei este un risc pentru bucureșteni.

Mai ales după această decizie a Tribunalului București, se impune discutarea și susținerea proiectului USR București privind dizolvarea și lichidarea companiilor municipale. În acel proiect este un punct care prevede și reînființarea acestor administrații pe care Gabriela Firea le-a vrut desființate. Ele trebuie reformate, trebuie curățate de incompetență și clientelă politică și trebuie puse să livreze servicii publice de calitate”, a postat pe pagina de Facebook Roxana Wring.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel