USR acuză PSD de organizarea unei acţiuni electorale cu peste 100 de oameni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @USR Bacău
Sursa foto: Facebook @USR Bacău

Conducerea filialei USR Bacău îi acuză pe social-democraţii din judeţ că au încălcat ordonanţele militare prin organizarea unei întâlniri electorale în comuna Filipeni.

Liderii USR Bacău susţin, într-o postare pe pagina de Facebook a organizaţiei, că preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu, şi deputatul Ionel Floroiu au făcut „o baie de mulţime” la Filipeni, unde „au sărbătorit” debutul unei etape intermediare a unei investiţii.

„Maestru de ceremonii a fost primarul comunei, Rodica Ambrosie, care a ignorat restricţiile impuse de ordonanţele militare care interzic adunările publice şi a adus câteva zeci de săteni pentru a le asigura politicienilor cadrul festiv cu care s-au obişnuit”, au precizat liderii USR Bacău.

 

„Ce ne mai miră că nici cei din PSD nu-i iau ordonanţele militare în serios?”

 

La eveniment ar fi participat inclusiv persoane care pot fi încadrate în categoria cea mai mare de risc, se susţine în postarea USR Bacău.

„Din punct de vedere legal, singurul a cărui prezenţă ar fi fost justificată acolo era preşedintele CJ, ca beneficiar al lucrării. Nici edilul comunei şi nici deputatul PSD nu aveau niciun rol formal în această procedură. Dar cum legea, fie ea şi ordonanţă militară, este doar un prilej de noi excepţii chiar în accepţiunea ministrului de interne al guvernului PNL, Marcel Vela, ce ne mai miră că nici cei din PSD nu-i iau ordonanţele militare în serios?”, se mai arată în postarea USR Bacău.

La rândul său, preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr, a condamnat „acţiunea electorală” de la Filipeni şi a solicitat prefectului judeţului Bacău să se autosesizeze şi să ia toate măsurile care se impun în acest caz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel