Urmărire cu împuşcături pe șosea. Doi români s-au oprit cu mașina într-un zid și au fugit

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Urmărire cu împuşcături pe șosea. O maşină a intrat într-un zid, doi români au fugit
Urmărire cu împuşcături pe șosea. O maşină a intrat într-un zid, doi români au fugit

O urmărire în timpul căreia s-a tras cu pistolul a avut loc astăzi, 23 noiembrie, la Galați, unde o mașină urmărită a intrat într-un zid, iar cei doi suspecți au dispărut.

Totul a început după ce polițiștii au văzut în trafic un autoturism ai cărui ocupanți aveau un comportament suspect şi au pornit astfel în urmărirea mașinii. Ulterior, șoferul a refuzat să oprească și a încercat să fugă, scrie antena3.ro. Pe parcursul urmăririi, el a intrat cu mașina pe sens interzis și, din cauza vitezei, a lovit zidul unui imobil degradat, în care s-a și oprit.

Ulterior, după ce cursa a luat sfârșit în gardul imobilului, cei doi bărbați din autoturism au fugit, iar polițiștii au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

"În cursul acestei zile, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galați, un autoturism ai cărui ocupanți aveau un comportament suspect. Polițiștii au efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului.

Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. 

Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și se efectuează activități pentru depistarea lor", se arată în comunicatul IPJ, transmis, astăzi, 23 noiembrie, presei.


Șofer român, pericol în trafic. Bărbatul conducea un automobil, fără a deține permis de conducere

 

Cazurile în care șoferii nu respectă normele de circulație, devenind adevărate pericole pe șosea sunt tot mai numeroase. În urmă cu câteva zile, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, conducând un  autoturism, deşi nu deținea permis de conducere.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești - I.T.P.F. Iași aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Corni – județul Galați, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă 37 de de ani, domiciliat pe raza judeţului Galați.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel