Urmărire ca-n filme Timiș. Cinci persoane au sărit dintr-o mașină, aflată în mers. Polițiștii au tras mai multe focuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Urmărire ca-n filme Timiș. Cinci persoane au sărit dintr-o mașină, aflată în mers. Polițiștii au tras mai multe focuri
Urmărire ca-n filme Timiș. Cinci persoane au sărit dintr-o mașină, aflată în mers. Polițiștii au tras mai multe focuri

Urmărire cu focuri de armă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o localitate din județul Timiș. Cinci oameni au sărit din mașina aflată în mers, iar șoferul a fugit după ce a intrat într-un copac, relatează Mediafax.

Polițiștii din Timiș au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Giroc, un autoturism cu număr de înmatriculare din Ungaria.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat și un echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc.

La un moment dat, șoferul, din cauza defecțiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cât și pe câmpurile din localitate, a încetinit și toți cei 5 ocupanți au sărit din mașina care și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un copac din afara șoselei.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, trăgând 2 focuri în plan vertical. După urmăriri, au fost identificați trei bărbați de 15, 18 și 21 de ani, pasageri în mașină, într-o clădire în construcție.

IPJ Timiș anunță dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Continuă cercetările pentru identificarea șoferului și a altor 2 persoane implicate.

Un caz asemănător a avut loc pe 4 ianuarie, când șoferul unui autovehicul nu s-a supus semnalelor polițiștilor din Făgăraș și nu a oprit. Bărbatul a ignorat echipajul și și-a continuat deplasarea. 

 

Autovehicul, condus de un român, băut și fără permis, oprit cu focuri de armă

 

Polițiștii din Făgăraș au încercat să oprească  automobilul pe DJ104B, în localitatea brașoveană Mândra. Conducătorul auto nu a respectat semnalele regulamentare de oprire și și-a continuat deplasarea, astfel că oamenii legii au început urmărirea autovehiculului, cu autospeciala de poliție, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, polițiștii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. Șoferul a avariat atât autospeciala de poliție, cât și un alt autovehicul aflat în trafic, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile, scrie radiomures.ro.

Bărbatul a fost imobilizat și testat apoi cu etilotestul, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur. Acesta este un  bărbat, în vârstă de 38 ani.  De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel