Urmărire ca în filme pe străzile din București: „Când te simți mai presus de orice și oricine!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Urmărire ca în filme pe străzile din București: „Când te simți mai presus de orice și oricine!” - VIDEO
Urmărire ca în filme pe străzile din București: „Când te simți mai presus de orice și oricine!” - VIDEO

Doi polițiști au ajuns în noaptea de duminică spre luni la spital. Un șofer care nu a oprit la semnalele forțelor de ordine a intrat într-o autospecială în timpul unei urmăriri ca-n filme în București.

„Când te simți mai presus de orice și oricine! Duminică noaptea, cu puțin timp înainte de miezul nopții, colegii noștri de la Rutieră erau la datorie. Un șofer le-a atras atenția, ceva nu părea în regulă și i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Semn pe care conducătorul în vârstă de 31 de ani a decis să-l ignore. A urmat o urmărire ca în filme. Știți voi, semnale acustice și luminoase, mașini de poliție în misiune. Nimic nu l-a făcut pe șofer să oprească.

După doi kilometri, colegii noștri au reușit să blocheze strada. Chiar și așa, șoferul fugar s-a crezut mai presus de orice. Nu a ținut cont nici de viața lui, nici de viața persoanei care-l însoțea. A crezut că poate să treacă pur și simplu prin mașinile de poliție așezate în fața lui și a intrat în plin într-o autospecială. Doi colegi de la rutieră erau în autospecială în acel moment. Au avut noroc, dacă putem să spunem așa, și au scăpat cu viață. Au ajuns, însă, la spital. Acolo a fost dusă și persoana care îl însoțea pe șoferul fugar.

Despre el nu vom spune prea multe. Credem ca motivul pentru care a fugit este suficient să vă răspundeți la întrebări. Consumase substanțe interzise, dar și alcool. Să te urci așa la volan... noi ne limităm în a o numi "inconștiență". Accidentul de azi-noapte putea să se termine tragic. Sperăm că o să înțeleagă asta și șoferul care l-a provocat. Acum a rămas pieton și trebuie să răspundă în fața legii. Condu responsabil!”, a transmis pe Facebook Poliția Capitalei.

 

Mașinile implicate în accident, grav avariate

 

Accidentul grav în care a fost implicată o autospecială de poliție a avut loc pe Șoseaua Colentina din București.

 

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea. În acest context, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei prin intermediul staţiei emisie-recepţie. În momentul în care a ajuns pe Şos. Colentina, la intersecţia cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospeciala de poliţie”, a informat Brigada Rutieră.

Din imaginile publicate de martori pe rețelele de socializare, mașinile implicate în accident par grav avariate.

 

@dinugabriel2 #fyp #goviral ♬ sunet original - Dinu Gabriel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel