Urmărire ca în filme după un jaf în Spania: Doi spărgători români s-au ciocnit de mașina poliției 

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Doi spărgători români din Almeria au ajuns la închisoare, după ce au izbit un vehicul de poliție, în timp ce fugeau după ce au comis un jaf.

Doi bărbați, în vârstă de 37 și 26 de ani, ambii de origine română, au fost încarcerați, fiind acuzați de furt, împreună cu alte persoane care nu au fost încă identificate și arestate, după ce au dat o spargere într-un magazin de electronice și calculatoare din centrul comercial Torrecárdenas din Almería.

Potrivit poliției, aceștia au pătruns în incintă după ce au intrat cu mașina în ușa magazinului și apoi s-au făcut nevăzuți. În graba lor, aceștia au intrat într-o mașină de poliție.

Incidentele au avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, când un apel a alertat serviciile de urgență că un grup de persoane încearcă să jefuiască una dintre unitățile din centrul comercial.

 

Doi spărgători români au ciocnit mașina poliției după un jaf

 

Potrivit anchetatorilor, era în jurul orei 4.30 dimineața, când un autoturism a intrat cu spatele în ușa de intrare a unui cunoscut lanț de magazine de electronice și calculatoare, iar după ce mai multe persoane au coborât din mașină, cu macete și obiecte contondente, au început să răscolească unitatea. După spargere, aceștia au plecat în mare grabă.

Cu toate acestea, în timpul evadării, mai multe unități ale Poliției Naționale au încercat să taie calea mașinii în timp ce aceasta încerca să părăsească zona, până când hoții au tamponat o mașină de poliție și au lăsat vehiculul, continuându-și fuga pe jos.

După câțiva metri, suspecții au fost arestați de către ofițeri, "dar nu înainte de a opune o rezistență puternică". În interiorul vehiculului au fost găsite și recuperate 23 de laptopuri, cinci telefoane de înaltă performanță și două tablete, cu ambalajele lor originale.

Poliția Națională continuă investigațiile pentru a clarifica pe deplin faptele și nu exclude noi arestări în zilele următoare, scrie niusdiario.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel