Uraganul Dorian. Tinere cunoscute, „fotografii ofensatoare” în timp ce își îndeamnă fanii „să se roage pentru victime” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mai multe tinere cunoscute pe rețelele de socializare au publicat „fotografii ofensatoare”, despre care spuneau că ar trebui să aducă un tribut victimelor Uraganului Dorian.

Tinerele au publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apar îmbrăcate în costume de baie și în care stăteau în diferite poziții provocatoare, în timp ce își îndeamnă fanii „să se roage pentru victimele Uraganului” devastator, informează Știrile PRO TV.

(w670)

Până în present, Uraganul Dorian a făcut 5 victime, în insulele Bahamas. Autorităţile au găsit trupurile persoanelor luate de puhoaiele declanşate de cea mai puternică furtuna care a lovit Caraibele în epoca modernă. Distrugerile sunt uriaşe: 13.000 de case au fost avariate ori distruse complet, mii de mașini au ajuns sub ape, potrivit The Sun.

(w670)

Cu toate aceste, mai multe tinere se folosesc de tragedia provocată pentru a publica imagini cu ele în costume de baie.

(w670)

„Dorian", uraganul de categoria cinci, maximă, a lovit insulele cu vânt de 290 de kilometri pe oră. Furtuna se îndreaptă vijelios spre coasta americană. Florida, Georgia și Carolina de Nord şi de Sud au declarant deja stare de urgență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel