Universitățile de top din Europa, interesate de studenții români. Bursele pot acoperi integral studiile

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Universitățile de top din Europa sunt gata să-i primească pe români
Universitățile de top din Europa sunt gata să-i primească pe români

Ofertele universităților din peste zece țări vor fi prezentate la București Iași și Constanța, în perioada 1-3 octombrie, cu respectarea măsurilor impuse de pandemie. Evenimentul World Education Fair (WEF) ia startul în România cu doar câteva zile înainte de începerea anului universitar.

Universitățile din peste zece țări din Europa sunt interesate de tinerii români. Multe dintre acestea oferă bursă de studiu, atât pentru de licență, cât și pentru masterat.

„Universitățile europene, își păstrează interesul ridicat pentru tinerii români, fiind prezente cu un număr impresionant de specializări la târgul educațional pe care îl organizăm în următoarele zile. Instituții importante din peste 10 țări (Austria, Germania, Belgia, Elveția, Danemarca, Irlanda, Spania, Italia, Olanda și România) vor fi prezente la evenimentul pe care îl organizăm în week-end la București. Interesul pentru studii în străinătate se menține în continuare ridicat și vedem această tendință atât în numărul crescut de aplicații pe care le gestionăm în calitate de consultanți, dar și în înregistrările realizate până acum pentru participarea la târg”, a precizat  Ana Maria Papp, Business Development Manager IntegralEdu, pentru Agerpres.

 

Universitățile din Marea Britanie, Germania, Italia și Elveția acordă burse pentru studenții români

 

Cele mai multe oferte de burse pentru studenții români sunt din partea universităților din Marea Britanie, Germania și Elveția. Criteriile de acordare sunt stabilite de fiecare unitate de învățământ superior.

„Șase universități din Marea Britanie au pregătit burse între 500 și 5000 de lire, care se acordă în funcție de anumite criterii pe care tinerii și familiile acestora le pot afla direct de la sursă.  EU Business School, acordă burse de merit care acoperă 30% din taxă pentru cei care aplică pentru programele pe care universitate le desfășoară în Spania, Elveția sau Germania, iar universitatea Bocconi, vine cu burse de merit care pot acoperi și 100% din taxă”, a explicat Ana Maria Pop, pentru sursa citată.

 Evenimentul de la București se va desfășura fizic la Athenee Palace Hilton.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel