Uniunea Muncitorilor Români din Spania, INVITAȚIE pentru toți românii. Intrarea e GRATUITĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Uniunea Muncitorilor Români vă invită duminică, 10 martie 2019, să sărbătorim împreună la Festivalul de Ziua Femeii şi Ziua Mamei, în cadrul Târgului de produse tradiţionale româneşti, în Recinto Ferial din TorrejĂłn de Ardoz, Av. Luna s/n, începând cu ora 12 (provincia Madrid).

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiţionale româneşti veţi putea consuma cele mai gustoase preparate tradiţionale româneşti, mici tradiţionali româneşti, alte preparate din carne rumenite la grătar şi mâncăruri după reţete din gastronomia românească, alături de multe alte prăjituri tradiţionale româneşti.

Ne vor încânta cu muzica lor artiştii Adriana Antoni, Gelu Voicu şi Formaţia Bebe de la Alba, unii dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică populară şi de petrecere. Un program special au pregătit şi artiştii, actori şi interpreţi de muzică, Radu Pietreanu şi Florin Petrescu, celebrii Costel şi Axinte de la Vacanţa Mare, mult apreciatul grup umoristic românesc. Vino şi petrece între români, alături de cei dragi, la un festival dedicat Zilei Femeii şi Zilei Mamei, adus în dar de Mărţişor.

La început de primăvară, să ne bucurăm împreună de folclorul autentic românesc, în cadrul unui concert extraordinar, alături de flori alese din muzica populară românească. Luna martie ne aduce, ca de fiecare dată, prilejul de a ne bucura de un nou început, sosirea primăverii şi sărbătorirea celor mai delicate făpturi din viaţa tuturor: La mulţi ani, Femei! La mulţi ani, iubite Mame!

Duminică, 10 martie 2019, orele 12:00 - 22:00, nu rata ocazia şi vino să petreci Ziua Femeii şi Ziua Mamei în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz (provincia Madrid).

Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel