Ungaria. Un muncitor român și-a înjunghiat colegul de cameră: Au curățat amândoi sângele și s-au înțeles să nu spună nimic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ungaria. Un muncitor român și-a înjunghiat grav colegul de cameră, apoi a șters urmele împreună cu acesta și au convenit să păstreze amândoi tăcerea despre situație. Dar șeful celui înjunghiat a aflat despre ceea ce s-a petrecut și astfel românul a fost închis pentru vătămare corporală gravă.

Un român s-a certat cu colegul său de apartament într-un cămin de muncitori din Jászberény, după care l-a înjunghiat cu un cuțit în stomac. Victima a fost dusă la spital de către șeful său.

Faptele au avut loc pe 28 ianuarie, când un român, care lucra în Ungaria, s-a bătut, după o beție, cu colegul său de apartament  în bucătăria unui cămin de muncitori din Jászberény. Disputa a escaladat până în punctul în care unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu pumnul.

S-au bătut până când românul a luat un cuțit de 15 centimetri și l-a înjunghiat pe celălalt în stomac. Un alt bărbat l-a imobilizat pe agresor. 

Un muncitor român și-a înjunghiat colegul de cameră, în Ungaria

 

Românul și colegul său de cameră, pe care l-a înjunghiat, au făcut împreună curățenie în bucătărie și au convenit să nu cheme ambulanța pentru că nu voiau să ajungă la poliție. În cele din urmă, șeful victimei a fost sunat de către rezidenții căminului de muncitori care i-au spus ce s-a întâmplat și și-a dus angajatul la spital.

Bărbatul a suferit răni grave, care au necesitat mai mult de 8 de spitalizare.

Parchetul l-a acuzat pe muncitorul român de agresiune cu vătămare corporală. El a fost condamnat la închisoare, conform recomandărilor instanței. Bărbatul și apărarea sa au făcut recurs împotriva ordinului, iar cazul va continua în apel, informează origo.hu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel