Ungaria. Șofer român de camion, luat la întrebări de polițiștii maghiar, după ce au văzut ce transporta pe o platformă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungaria. Șofer român de camion, luat la întrebări de polițiștii maghiar, după ce au văzut ce transporta pe o platformă
Ungaria. Șofer român de camion, luat la întrebări de polițiștii maghiar, după ce au văzut ce transporta pe o platformă

Un șofer român, în vârstă de 37 de ani, care conducea un camion și o remorcă, ambele înmatriculate în România, s-a prezentat, pe data de 19 februarie 2022 la ora 10:30, la punctul de trecere a frontierei rutiere de la Csengersima.

În timpul controlului, polițiștii maghiari au constatat că un autoturism Audi 80, care era transportat de șoferul român pe o platformă, era căutat de autoritățile spaniole, anunță Poliția de frontieră din Ungaria.

Poliția a confiscat autovehiculul, iar șoferul român a fost dus la Postul de Poliție Csengeri.  De asemenea, au fost anunțate și autoritățile spaniole, despre depistarea automobilului care fusese dat în căutare.

Acesta nu este singurul caz, în care în român este cercetat de poliția din Ungaria. La începutul lunii februarie,  doi șoferi români au solicitat să părăsească punctul de trecere a frontierei rutiere Aartand, însă au fost amendați de polițiștii maghiari. 

 

Ungaria. Doi români, amendați de polițiștii maghiari de frontieră. Șoferii nu au respectat o regulă importantă de trafic

 

Polițiștii i-au verificat pe cei doi șoferi români și au constatat că greutatea autovehiculelor conduse depășește, în ambele cazuri, greutatea maximă admisă.

Pe data de 5 februarie, în jurul orei 15.00, un tânăr de 19 ani a intrat în punctul de trecere a frontierei, la volanul unui autoturism care era supraîncărcat cu 310 kilograme, relatează civishir.hu.

Două zile mai târziu, în dimineața zilei de 7 februarie, un al șofer a ajuns în punctul de trecere al frontierei Aartand. Și în acest caz, românul a fost amendat, deoarece mașina avea  greutate de 1780 de kilograme de

 

Român beat, la volanul unui camion, oprit în vamă. Polițiștii maghiari au fost șocați când l-au testat

 

Un șofer român s-a prezentat, la volanul unui camion, la ora 6 dimineața, pe 1 februarie, la punctul de trecere a frontierei Létavértes, potrivit unui comunicat emis de sediul Poliției Județene Hajdú-Bihar.

Polițiștii, au verificat actele șoferului și, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest.

Rezultatul testări a confirmat că românul conducea sub influenția băuturilor alcoolice. Prin urmare, polițiștii maghiari l-au oprit din drum pe  șoferul român și i-au aplicat o amendă administrativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel