Ungaria. Șofer român, oprit pe Autostradă: Polițiștii au rămas uimiți când a ajuns pe cântar. Amendă uriașă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii unguri au luat măsuri împotriva unui șofer, de naționalitate română, de pe autostrada M3, la popasul Igric, care își conducea combinația de vehicule cu mult peste greutatea maximă admisă.

Poliția a oprit un transportator de mașini pe autostrada M3 spre Debrecen, la miezul nopții de 11 februarie.

Ansamblul rutier a depășit greutatea maximă admisă, cu un total de 2.740 de kilograme. Șoferul român a fost prins în flagrant delict, iar poliția a inițiat o procedură administrativă împotriva lui și i-a aplicat o amendă de jumătate de milion de forinți.

 

Șofer român, oprit pe Autostradă: Polițiștii au rămas uimiți când a ajuns pe cântar.

 

Nu este singurul român amendat zilele acestea în Ungaria.

Un cetățean român care s-a înregistrat la punctul de trecere a frontierei Ártánd, pe 10 februarie, la ora 9:15, pentru a intra în Ungaria, a fost amendat de polițiștii maghiari de frontieră.

Polițiștii maghiari l-au verificat pe șoferul român și au constatat că greutatea autoutilitarei și a mașinii transportate pe platforma acesteia era cu 680 de kilograme mai mare decât greutatea maximă admisă.

Prin urmare, românul a fost sancționat de polițiști maghiari cu o amendă administrativă de 200.000 HUF (2.794,6 de lei), transmite civishir.hu.

Și zilele trecute, alți doi români au fost sancționați de amendați de polițiștii maghiari de frontieră. 

Alți doi români, amendați de polițiștii maghiari de frontieră

 

Doi șoferi români au solicitat să părăsească punctul de trecere a frontierei rutiere Aartand, însă au fost amendați, zilele trecute, de polițiștii maghiari.

Polițiștii maghiari i-au verificat pe cei doi șoferi români și au constatat că greutatea autovehiculelor conduse depășește, în ambele cazuri, greutatea maximă admisă.

Pe data de 5 februarie, în jurul orei 15.00, un tânăr de 19 ani a intrat în punctul de trecere a frontierei, la volanul unui autoturism care era supraîncărcat cu 310 kilograme, relatează civishir.hu.

Două zile mai târziu, în dimineața zilei de 7 februarie, un al șofer a ajuns în punctul de trecere al frontierei Aartand. Și în acest caz, românul a fost amendat, deoarece mașina avea  greutate de 1780 de kilograme de marfă în exces. Poliția din Biharkeres a aplicat amenzi administrative șoferilor.

[citeste  si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel