Ungaria. Român de 51 de ani, înjunghiat mortal după o ceartă cu un cuplu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat român a fost înjunghiat mortal în Dusnok, Ungaria, a declarat poliția județului Bács-Kiskun. Potrivit anunțului lor, un cuplu  și doi bărbați români s-au certat în mijlocul străzii. Unul dintre români a fost urmărit și apoi înjunghiat mortal.

O ceartă s-a încheiat cu o crim, joi seară, în Dusnok. Un cuplu, precum și doi bărbați români s-au luat la ceartă. După ce tatăl bărbatului din cuplul cu care românii aveau o dispută a apărut la fața locului, românii s-au urcat în mașina lor și au plecat.

Dar locuitorii din Dusnok i-au urmărit până la un drum de pământ unde bărbații s-au luat la bătaie. Tatăl, în vârstă de 44 de ani din Dusnok, l-a înjunghiat cu un cuțit pe bărbatul român de 51 de ani, care ulterior s-a prăbușit și a murit.

Tatăl rănit și fiul său s-au urcat într-o mașină și au plecat, apoi au sunat la serviciul de ambulanță. Poliția i-a dus pe bărbați la secția de poliție.

Direcția de Poliție a județului Bács-Kiskun a deschis o anchetă în cazul agresiunii care a provocat moartea.  Inspecția la fața locului, interogatoriile și colectarea de date sunt în curs de desfășurare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel