„Unde sunt? ”. Primele cuvinte ale singurului supravieţuitor în urma masacrului din Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Copilul de 5 ani, singurul supraviețuitor al tragediei de la telefericul din Italia ar fi fost răpit de familia maternă. El s-ar afla în Israel
Copilul de 5 ani, singurul supraviețuitor al tragediei de la telefericul din Italia ar fi fost răpit de familia maternă. El s-ar afla în Israel

Singurul supravieţuitor al masacrului din Stresa, Italia, Eitan Moshe Biran, s-a trezit. Primele cuvinte ale copilului de 5 ani au fost „unde sunt?”.

Eitan Moshe Biran, în vârstă de 5 ani, singurul supraviețuitor al masacrului din Stresa, s-a trezit din comă și a întrebat-o pe mătușa sa, Aya, unde este, scrie „La Stampa”.

„Mă doare gâtul”, a spus apoi copilul și și-a salutat mătușa.

Prognosticul medicilor este încă rezervat, însă copilul este treaz, conștient și monitorizat de o echipă de psihologi.

Copilului i se va spune treptat ce s-a întâmplat. Psihologii cred că „este o cale lungă și delicată”. Deocamdată, i s-a explicat că se află în spital și că doarme de câteva zile.

În accidentul din zona Lacului Maggiore, unde o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure, tatăl şi mama lui Eitan, Amit şi Tag, fratele Tom de doi ani şi străbunicii au murit. În total, 14 persoane și-au pierdut viața în accidentul de teleferic, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel