Un turc a încercat să intre în România cu o carte de identitate bulgărească. Cum s-a dat de gol 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un turc a încercat să intre în România cu o carte de identitate bulgărească. Cum s-a dat de gol 
Un turc a încercat să intre în România cu o carte de identitate bulgărească. Cum s-a dat de gol 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un tânăr, cetăţean turc, în vârstă de 27 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare, care aparţinea de fapt altei persoane.

În cursul acestei nopți, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, însoțit de un alt bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate bulgărească.

La verificarea documentului, polițiștii au constatat faptul că existau diferențe de fizionomie între persoana din fotografia cărții de identitate prezentate și pasagerul din autoturism, stabilindu-se că documentul de identitate aparținea de fapt unei alte persoane.

În urma controlului amănunţit efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit asupra pasagerului mai multe documente personale, valabile, constând într-un pașaport, o carte de identitate și un permis de conducere, emise de autorităţile turce. Astfel, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean turc, în vârstă de 27 de ani.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei șoferului bulgar dar și a cetățeanului turc, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanți ai Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel