Un telefon, furat dintr-un târg de Crăciun din Marea Britanie, a fost reperat în România. Victima: Ne-au abordat două femei care vindeau trandafiri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un telefon, furat dintr-un târg de Crăciun din Marea Britanie, a fost reperat în România
Un telefon, furat dintr-un târg de Crăciun din Marea Britanie, a fost reperat în România

O tânără din Marea Britanie, care a rămas fără telefon într-un târg de Crăciun din Birmingham, l-a reperat la o săptămână, la 2400 de kilometri depărtare, tocmai în România.

La o săptămână după incident, aplicaţia Track My iPhone a informat-o că telefonul ei nu se mai afla în Marea Britanie, ci în România. Atunci şi-a adus aminte că, înainte să descopere lipsa telefonului, două românce care vindeau trandafiri în târg l-au abordat pe prietenul ei, a povestit tânăra pentru CoventryLive.

„Una dintre ele a dispărut la un moment dat în spatele meu, cealaltă a venit foarte aproape insistând să cumpărăm un trandafir. La câteva minute după ce au plecat, am descoperit că telefonul mi-a dispărut din buzunar", a spus fata. O săptămână mai târziu, când aplicaţia de urmărire i-a arătat că telefonul ei a apărut în România şi-a dat seama că furtul a fost comis de cele două florărese, motiv pentru care a şi decis să-şi povestească păţania.

 

Un britanic și-a găsit motocicleta furată din garaj  tot în România

 

„Oamenii care comit astfel de fapte, nu îşi dau seama cât de mult stres le provoacă altora. Le-aş spune celor care participă la târguri şi pieţe, să fie mai atenţi, să nu-şi lase telefoane, portofele sau alte bunuri în buzunar", a explicat ea. 

În noiembrie, un britanic a dat de urma motocicletei care i-a fost furată din garaj în urmă cu mai bine de un an, tot în România. Kelston Chorley a reclamat furtul la poliţie însă a început şi propria investigaţie după ce vehiculul său a apărut ca fiind scos la vânzare în localitatea Matca, judeţul Galaţi.

Kelston Chorley a rămas fără motocicleta sa AJP PR7 când i-a fost spart garajul, în iulie 2020. Ulterior, bărbatul a aflat cu ajutorul membrilor unui forum de pe Facebook că motocicleta lui e scoasă la vânzare în România, informează Motorcycle News.   Britanicul s-a urcat în avion şi a venit în România unde s-a dus direct la poliţiştii din Matca, prezentându-le reclamaţia depusă la autorităţile britanice dar şi dovada că vehiculul se află pe un site de vânzări în România. Poliţiştii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea sustrasă din Anglia, şi au înapoiat-o.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel