Un tată și-a făcut singur dreptate. Fata a fost violată de un vecin

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un bărbat din Odobeşti, judeţul Vrancea, a sunat, duminică, la 112 şi a spus că este atacat de un vecin. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal, pentru act sexual cu o minoră, iar, potrivit unor surse, agresorul ar fi chiar tatăl fetei.

Poliţiştii din Odobeşti, judeţul Vrancea, au intervenit după ce un bărbat a sunat, duminică, la 112 şi a anunţat că este atacat de un vecin. Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor.

„La nivelul Poliţiei oraşului Odobeşti există în lucru (din data de 28.07.a.c.) un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor. Persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat în cursul zilei de astăzi numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, anunţând faptul că este ameninţat de un vecin şi solicitând intervenţia unui echipaj de poliţie", au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi fost atacat chiar de către tatăl fetei de 15 ani.

Poliţiştii spun că în timp ce îl audiau pe presupusul agresor, bărbatul a sunat din nou la 112, cu toate că nu era în pericol.

Acesta a fost şi el audiat, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Poliţiştii spun că în timpul incidentului nu au fost folosite obiecte contondente şi că bărbatul atacat nu a depus plângere, în prezent, la Poliţia oraşului Odobeşti fiind înregistrată o singură plângere, şi anume cea de act sexual cu un minor, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel