Un tată, care ce a sărit în valuri la Neptun să-și salveze copilul de 12 ani, în stare critică la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
salvamar
salvamar

Un bărbat din Cluj este în stare critică, după ce a sărit în apă, la Neptun, ca să-şi salveze băiatul de 12 ani. Copilul intrase în apă lângă sectorul de plajă rezervat vilelor de protocol pentru şefii Parlamentului şi Guvernului, chiar dacă era arborat steagul roșu. 

Când a văzut că nu mai poate reveni la mal, tatăl său a sărit în valuri. ”Copilul lui a fost tras de ape, el a sărit în ajutorul lui după care o femeie din Polonia, am înțeles, i-a aruncat un colac de salvare la copil, copilul l-a recuperat și pe tată l-au tras apele și nu l-a mai văzut”, a spus o femeie care a văzut toată scena.

Băiatul a fost salvat, dar tatăl a ajuns în larg. Acolo s-au dus imediat şi salvamarii au sărit să-l caute în marea agitată. Oamenii de pe plajă au fost şocaţi să vadă că valurile mari aruncă spre ţărm un trup fără suflare, scrie ct100.ro.

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor chiar pe plaja demnitarilor şi a reuşit să-l aducă la viaţă. Până să ajungă la spital însă, inima i-a stat de trei ori și a fost resucitat. Acum este la terapie intensivă, însă medicii sunt rezervaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel