Un tânăr român a murit chiar de ziua lui. Darius împlinise 19 ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Darius a sfârșit la numai 19 ani, într-un cumplit accident produs pe un drum din Copșa Mare, în Sibiu. Nenorocirea a avut loc sâmbătă dimineață, după ce mașina condusă de prietenul lui, Răzvan, a intrat cu viteză într-un stâlp.

Sâmbătă dimineață, la ora 4.00, Darius (19 ani), Marius (22 ani) și Răzvan (19 ani) se aflau într-un Logan care circula pe un drum din Copșa Mare când, pe fondul „vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului”, șoferul a pierdul controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

„Pe Strada Principala din satul Copșa Mare, comună Biertan, un localnic în vârstă de 19 ani a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influență alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stânga a sensului de mers”, a transmis Poliția Sibiu, sâmbătă dimineață.

 

Șoferul, 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

În urma impatului teribil, Darius, care se afla pe locul din dreapta șoferului, a murit pe loc. Marius, pasagerul din stânga spate, a fost rănit și transportat în stare gravă la spital conștient. Răzvan nu a fost rănit, dar, la testarea cu etilotestul, rezultatul a arătat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Potrivit Ora de Sibiu, șoferul a împlinit 19 ani chiar în ziua tragediei.

 

Darius, plâns de familie și prieteni

 

O întreagă comunitate îl plânge pe Darius.

Pe pagina lui de Facebook curg mesajele de condoleanțe.

„De ce tu? Altceva nu pot întreba.. de ce mi te-a luat acest 'dumnezeu' tocmai pe tine? De ce cand totul mergea atat de perfect ? Vreau sa ma trezesc, sa fii langa mine .. De ce TU? Din speranța mea... ai devenit îngerul meu... Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi pana ne vom reîntâlni. Darius, ingerul meu!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel