Un tânăr de 21 de ani se zbate între viață și moarte. A intrat cu mașina într-un pom

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Un tânăr din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu mașina într-un pom, din cauza vitezei excesive. Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru vătamare corporală și vor să afle dacă șoferul a consumat și alcool înainte să se urce la volan.

Un tânăr de 21 ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un pom. În acest moment primește îngrijiri medicale, fiind grav rănit, potrivit Agerpres. 

Polițiștii au întocmit dosar pena, iar din primele date arată că autoturismul condus de tânăr era înregistrat provizoriu în județul Iași.

"Am fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Şoseaua Bacăului, din municipiul Vaslui. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un autoturism înmatriculat provizoriu în judeţul Iaşi, condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 21 de ani, a intrat în coliziune cu un pom. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit sursei citate.

Un tânăr din Iași se zbate între viață și moarte după ce a intrat cu mașina într-un pom. Care sunt cele mai frecvente cauze ale accidentelor

 

Polițiștii rutieri atrag atenția cu privire la cauzele frecvente ale accidentelor rutiere. Viteza excesivă, consumul de alcool, substanțe interzise, oboseala, neatenția sunt principalele cauze ale accidentelor din România.

Potrivit unui raport al Comisiei Europene, România este în „ topul negru” al morților de pe șosele.

Spre exemplu, anul trecut  a înregistrat 85 de morți la un milion de locuitori . În aceeași situație se află   Letonia și Bulgaria, cu 74, respectiv 67 de decese la un milion de locuitori. La polul opus, se află Liechtenstein. În anul 2020, a înregistrat un singur accident rutier.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel