Un tânăr a dorit să „fenteze” vaccinul Covid. A murit la ATI, sub privirea neputincioasă a medicilor

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Un tânăr de numai 17 ani a avut un sfârșit tragic. A murit în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, având o formă gravă de Covid. Adolescentul a apelat la un certificat de vaccinare fals, crezând că va fi imun la această boală.

Medicii din Sibiu au făcut dezvăluiri despre tânărul mort, cu formă gravă de Covid. Adolescentul a apelat la un certificat fals de vaccinare, crezând că va lupta cu virusul ucigaș.

Din păcate, astăzi, a decedat. Cadrele medicale atrag atenția asupra „fenomenului” adeverințelor de vaccinare false. Ei spun că primele simptome de boală nu trebuie ignorate sau tratate acasă.

„Din păcate, am avut pacienţi care au circulat prin Europa cu certificate false de vaccinare. În final, pacienţii au recunoscut asta, ne-au spus-o ei spontan.  Am avut un pacient (cu certificat fals de vaccinare - n.r.) care a şi murit din păcate şi era şi tânăr.

Nu ştiu despre cine e vorba sau cum au fost obţinute aceste certificate, dar (cei care oferă certificate false de vaccinare - n.r.) să inspire adânc şi să se gândească de două ori şi poate să se pună în locul familiilor acelora, a declarat medicul Ioana Codru, coordonatoarea Secţiei ATI Sibiu, potrivit Agerpres.

Situația este cruntă în spitale. Potrivit ultimului bilanț al autorităților, la acest moment, nu mai există niciun loc liber la secțiile ATI din țară.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat  15.037 cazuri  de COVID-19. Au fost înregistrate 252 de decese și 1.480 de pacienți sunt internați la ATI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel