Un student și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen și a amenințat că se sinucide

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
student cu un cutit la exament
student cu un cutit la exament

Un student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a fost protagonistul unui moment tensionat în timpul unui examen pe care îl susținea. 

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de luni, 31 mai, la scurt timp după începerea examenului. Studentul a intrat în panică pentru că nu era sigur că știe subiectul de examen, motiv pentru care a scos un cuțit și și l-a pus la gât, amenințând că se sinucide.

Aflat în sală, profesorul a avut prezență de spirit și i-a cerut să se liniștească și să bage cuțitul înapoi în buzunar. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost cooperant și l-a ascultat, iar examenul a continuat fără alte incidente, relatează monitorulsv.ro

La finalul testului, polițiștii l-au abordat pe student, i-au luat cuțitul și apoi l-au condus la spital. În timpul discuțiilor, tânărul a spus că urma un tratament de specialitate, pe care în ziua respectivă nu l-a respectat. La Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, studentul a fost evaluat de un medic specialist, iar mai apoi a fost transferat la Secția Psihiatrie și internat pentru tratament.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel