Un șofer român de camion a decedat în vama Albița. Bărbatul s-a prăbușit chiar lângă tir

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un șofer român de camion a decedat în vama Albița. Bărbatul s-a prăbușit chiar lângă tir
Un șofer român de camion a decedat în vama Albița. Bărbatul s-a prăbușit chiar lângă tir

Un șofer de TIR, în vârstă de 48 de ani, cetățean român, a suferit un infarct, vineri, 23 iulie, în timp ce tranzita vama Albița. La scurt timp de la efectuarea controlului, bărbatul a fost văzut de către un angajat al vămii, prăbușindu-se lângă autocamion.

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) a ajus repede la locul solicitării. Intervenția echipajului medical a avut succes, în prima fază, deoarece bărbatul a dat semne că își revine și a putut să urce singur în Ambulanță. Din păcate, după ce a fost adus de urgență la Spitalul municipal din Huși, pacientul a decedat.

“Este vorba despre un pacient în vârstă de 48 de ani, care a suferit un infarct. Examinarea medico-legală relevă toate detaliile în acest sens. Cert este că s-au aplicat manevrele de resuscitare, s-a depus tot efortul, fiind vorba și despre o persoană relativ tânără, în putere, 48 de ani, dar situația a fost ireversibilă, din păcate”, au precizat cadrele medicale, citate de  vremeanoua.ro.

“Bărbatului, cetățean român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui vehicul de mare tonaj, care tranzita vama Albița, I s-a făcut rău. Un echipaj medical i-a acordat îngriji medicale, transportându-l la Spitalul din Huși. Bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au spus reprezentații IPJ Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel