Un secretar de stat CONTROVERSAT preia șefia Afacerilor Europene

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
George Ciamba
George Ciamba

George Ciamba este propunerea Guvernului pentru înlocuirea lui Negrescu. George Ciamba, secretar de stat în MAE este cel care a conceput și prezentat în ședința de guvern Memorandumul privind mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Mâine, social -democrații se vor întâlni într-o ședință de Birou Politic Național pentru validarea lui Ciamba. 

Postul a rămas vacant după demisia lui Victor Negrescu din acest weekend.

George Ciamba ar fi apropiat de Liviu Dragnea, el fiind cel care a angajat-o pe fiica unuia dintre actionarii TelDrum la MAE.

George Ciamba ar fi cel care a angajat-o pe fiica unuia dintre acționarii TelDrum la MAE. Potrivit România liberă, "protejatul lui Liviu Dragnea" din Ministerul Afacerilor Externe, secretarul de stat George Ciamba, a fost avansat ilegal în gradele diplomatice. Adică fără a se respecta Statutul Corpului Diplomatic al României.

George Ciamba a transferat-o la cabinetul său, pe post de consilier, pe Ioana Gheorghiaș, fiica lui Mugurel Gheorghiaș, unul dintre acționarii companiei TelDrum, potrivit România Liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel