Un român spune că a prins un bărbat violându-i iubita, dar a fugit să anunțe poliția. Femeia, găsită moartă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un român spune că a prins un bărbat violându-i iubita, dar a fugit să anunțe poliția. Femeia, găsită moartă
Un român spune că a prins un bărbat violându-i iubita, dar a fugit să anunțe poliția. Femeia, găsită moartă

Poliţiştii din Botoşani anchetează moartea suspecta a unei femei de 44 de ani, care a fost găsită de partenerul ei de viaţă moartă în casă.

Bărbatul susţine că ar fi surprins în încăpere un bărbat care ar fi violat-o pe femeie, dar acesta ar fi reuşit să fugă din curte. Criminaliştii încearcă să stea de vorbă cu el şi, totodată aşteaptă raportul medico-legal, pentru a afla exact cauza morţii.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Dracșani, din judeţul Botoşani.

Partenerul victimei povesteşte că plecase la părinţii lui să îi ajute la treburi şi o lăsase pe femeie acasă. Când s-a întors după câteva ore, a găsit-o pe parteneră dezbrăcată, fără suflare, iar alături de ea, un consătean, la rândul lui dezbrăcat, aparent după o partidă de amor.

Acesta din urmă a dat bir cu fugiţii, iar bărbatul a sunat la 112 să cheme poliţia şi ambulanța.

 

„I-am aprins lumânarea şi am sunat la 112”

 

„A ieşit şi i-a rămas telefonul acolo. Când m-am apropiat de ea, era moartă. I-am aprins lumânarea şi am sunat la 112. A venit repede salvarea, dar nu a mai avut ce să îi mai facă”, a declarat Ion Maxim, concubinul victimei, la Știrile PRO TV.

Criminaliştii ajunşi şi ei la faţa locului au prelevat probe, iar corpul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Poliţiştii aşteaptă acum raportul medicilor legişti pentru a afla cauza morţii.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează ca în funcţie de rezultatele cercetărilor şi de rezultatele autopsiei, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

În urma examinării sumare a cadavrului, criminaliştii nu au găsit urme de violenţă, dar aşteaptă rezultatele necropsiei. Până atunci, nu exclud nici varianta crimei, nici a unei morţi accidentale, în timpul partidei de amor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel