Un român și un moldovean, „specializați” în furturi, condamnați în Italia. Puneau mâna doar pe produse extrem de scumpe

Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ilfriuli.it
Foto: ilfriuli.it

O instanță din Italia a condamnat un român și un moldovean pentru furturi ”de lux” din mai multe magazine din nordul țării. 

Un român și un moldovean au fost condamnați de către o instanță de judecată din Italia după ce au furat din magazine bunuri de lux în valoare de zeci de mii de euro. 

 

Furau doar produse de valoare

 

Hoții „specializați” în furturi de la Mediaworld au fost condamnați, scrie ziarul local ilfriuli.it. Cei doi străini marcaseră șapte lovituri în diferite magazine din nordul Italiei, dintre care trei în Tavagnacco.

Cei doi bărbați vizaseră magazinele lanțului Mediaworld din nord-est, în special magazinul din Tavagnacco, punând mâna pe produse de peste 26 de mii de euro, toate de la Apple.

 

Cei doi au fost condamnați 

 

Pentru aceste furturi, șapte lovituri în puțin peste o lună, judecătorul Paolo Lauteri de la Tribunalul din Udine i-a condamnat pe cei doi străini.

Este vorba despre un român de 40 de ani care locuiește în Cervia, în provincia Ravenna, și un moldovean de 21 de ani cu domiciliul în Campolongo Maggiore, în zona venețiană.

Primul a primit trei ani și patru luni de închisoare, în timp ce al doilea doi ani și două luni cu suspendare condiționată pentru că la momentul furturilor avea sub 21 de ani.

 

Unde au avut loc furturile

 

Din șapte furturi, trei fuseseră înregistrate la Tavagnacco, celelalte la Brescia, Rovigo, San Biagio di Callalta și Casalecchio sul Reno. În toate cazurile, reușiseră să se sustragă la sistemele antifurt.

Pentru sentința definitivă, apărătorul celor doi străini, avocatul Roberto Luceri din Rimini, a anunțat apel.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel