Un român și-a dat în judecată fosta soție pentru că l-a înșelat. Femeia, bună de plată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român și-a acționat în instanța fosta soție și a câștigat daune de 50.000 lei. El reclamă că a fost înşelat timp de trei ani, dar acesta nu este singurul motiv: Reclamă că ar fi contribuit la creșterea unui copil al altui bărbat. Judecătorii au decis că fosta soție să-i achite 50.000 de lei, cu titlul de daune morale.

Un bărbat și-a acționat în instanța fosta soție, căreia i-a solicitat suma de 50.000 de lei, daune morale, pentru că, susține el, a fost ar fi fost înșelat de pârâtă. 

Românul a hotărât să își dea soția în judecată, după 10 ani de căsnicie, în care, potrivit spuselor lui, soția a comis un adulter din care a rezultat un copil.

Soțul înșelat a reclamat  faptul că copil născut în perioada căsătoriei este al altui bărbat, situație de care a profitat material și moral, producându-i un prejudiciu moral imposibil de reparat, că fapta ilicită a fost săvârșită cu vinovăție de către pârâtă, întrucât această a cunoscut foarte bine încă de la conceperea copilului că tatăl minorei este altă persoană și totuși, la scurt timp după concepere a inițiat relația cu el spunându-i că vor avea un copil, potrivit ziuaconstanta.ro.

Judecătoria Constanța a admis cererea bărbatului și a decis ca fosta soție să-i achite 50.000 de lei, cu titlul de daune morale.

Mai mult, femeia a fost obligată să-i plătească fostului iubit cheltuielile de judecată.

Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel