Un român s-ar fi sinucis după ce și-a găsit mama moartă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
un roman s-a sinucis dupa ce a murit mama sa
un roman s-a sinucis dupa ce a murit mama sa

Comunitatea din comuna Brezoaele, în judeţul Dâmboviţa, este în doliu, după ce un bărbat de 65 de ani şi mama lui, de 85, au fost găsiţi fără viață în gospodărie.

Anchetatorii iau în calcul faptul că bărbatul şi-ar fi luat zilele, după ce a descoperit că mama sa s-a stins peste noapte. De dimineață, soția bărbatului l-a căutat pri curte. A rămas înmărmurită când l-a găsit fără suflare, în grădină. A trecut peste șocul inițial și a dat să își anunțe soacra, pe care a descoperit-o însă decedată. Fiul era singurul sprijin al bătrânei, cardiacă și bolnavă de Alzheimer.

”Îi dădea să mănânce, medicamente, tot. El zicea că, dacă nu a mai fost ea, el nu mai are de ce să mai trăiască”, a povestit nepoata bărbatului Elena Bratu. Medicul de familie a constatat că bătrâna a murit în timpul nopții. La o primă examinare, trupul nu prezenta urme de violenţă.

Doctorița îi cunoștea bine pe amândoi și își reproșează acum că nu a identificat, la bărbat, semne care să îi dea de înțeles cât îl afectează drama. “Venea în fiecare lună, ca să îi ia aceste reţete pentru mama lui. Avea mare grijă. Este un şoc pentru mine pentru că nu mi-am dat seama că dumnealui e depresiv sau are probleme”, spune medicul de familie Mariana Gaspar.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de la ambulanţa şi poliţie. Din nefericire, atât bătrâna cât şi fiul ei erau decedaţi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs această dublă nenorocire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel