Austria. Un român s-a urcat beat la volan și a provocat un accident cu 2 răniți, din care o femeie însărcinată

Liviu Ludovic |
Data publicării:
politie_austria_autostrada
politie_austria_autostrada

Un român a provocat un accident în localitatea austriacă Flachau, după ce s-a urcat băut la volan și nu a acordat prioritate. 

Un român beat a provocat un accident rutier într-o localitate din Austria. În urma incidentului a fost doi răniți, între care și o tânără însărcinată. 

Potrivit publicației Salzburg 24, accidentul de circulație s-a petrecut joi după-amiază, în Flachau, o comună în districtul St. Johann im Pongau, landul Salzburg. Unuia dintre șoferii implicați, un român, i s-a anulat permisul de conducere după testul pozitiv de alcool.

Potrivit investigațiilor, șoferul român în vârstă de 31 de ani a ieșit din parcarea unui magazin alimentar pe drumul principal și din neatenție, fără să acorde prioritate, s-a ciocnit cu mașina unui german de 34 de ani care venea din lateral.

Șoferul german și soția sa însărcinată, în vârstă de 34 de ani, care se afla pe scaunul pasagerului, au fost răniți în urma accidentului. Copilul cuplului, care stătea în spatele vehiculului, și șoferul român au scăpat teferi.

Testele de alcool efectuate de poliție au arătat o valoare de 0,22 la mie pentru șoferul din Germania iar la român o valoare de 1,4 la mie. Polițiștii i-au luat pe loc permisul șoferului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel