Un român s-a sinucis, după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la jocuri de noroc: „Copilul își imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a fost găsit decedat la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia, acesta aruncându-se în gol după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la jocuri de noroc.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că în dimineaţa zilei de 15 ianuarie lucrători ai Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin 112, că la piciorul podului rutier din localitate se află o persoană decedată, căzută de la înălţime.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. Din primele cercetări a reieşit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de IPJ.

Apropiaţi ai victimei susţin că Mihai ar fi pierdut la jocuri de noroc o sumă importantă de bani şi s-a aruncat de pe podul rutier.

 „Sufletul meu frumos și bun! Pe cine o să mai alint eu acum asa?! Te iubesc enorm și o voi face pana când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău își imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj de pana acum. Nu putem sa ne consolam cu nimic și nici nu vom putea, asa cum noi nu cautam sa îl învinuim pentru acest gest asa va rog și pe voi sa o faceți! Nu îl învinuiți de nimic, rugați-va pentru sufletul lui, asta îl ajuta sigur! Cu toții știm ce om minunat a fost, plin de viata, cu un cuvânt bun pentru fiecare și gata sa ajute mereu! Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru încurajări!“, este mesajul soției sale, Mihaela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel