Un român, „pistolar“ la 18 ani: A cerut o băutură la bar și a vrut să o „achite“ cu sânge

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 18 ani a tras cu un pistol  cu aer comprimat pe stradă, și l-a îndreptat către mașini și trecători. Poliția l-a arestat pe băiat după ce a amenințat un chelner într-un pub, în Feldkirch, marți la prânz . 

În jurul orei 11:30, tânărul de 18 ani, care locuiește în România, se plimba prin centrul orașului Feldkirch cu un pistol cu ​​aer comprimat, vizând vehiculele și pietonii care trec. Tocmai cumpărase acest pistol de la un magazin de arme.

Apoi a intrat într-un pub și a cerut o băutură la bar. Când chelnerul i-a cerut să plătească, a tras pistolul și l-a așezat amenințător pe tejghea.

Patrulele de poliție care fuseseră informate până atunci și căutau deja persoana inițial necunoscută au ajuns la fața locului la scurt timp după aceea, după ce mai mulți martori au anunțat incidentul, și au cerut făptuitorului să se retragă.

Însă tânărul a luat arma și a îndreptat-o ​​către polițiști. Numai după cereri repetate de a preda pistolul sau de a-l arunca, el a fost în cele din urmă arestat de către ofițerii intervenienți. Acesta s-a ales cu un dosar pentru amenințări periculoase, tentativă de jaf și rezistență la un oficial, potrivit VOL.at.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel