Un român înarmat cu un pistol și cu cagulă pe faţă a ameninţat o vânzătoare, la Galați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
persoana_cagula_pe_cap
persoana_cagula_pe_cap

Un tânăr cu cagulă pe faţă a ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin din orașul Galați cu un pistol, cerându-i bani. Femeia a apăsat butonul de panică, iar tânărul a fugit. A fost prins după mai mult de două luni.

Polițiștii din Biroul Investigații Criminale Galați anunță că marți au prins un tânăr de 23 ani, din municipiul Galați, bănuit că în 4 octombrie seara, purtând o cagulă, a pătruns într-un magazin din Galați și, folosindu-se de un pistol, a amenințat-o pe vânzătoare cerându-i banii din încasări.

Femeia a apăsat butonul de panică, iar tânărul a fugit din magazin fără a primi bani.

În aceeași zi, polițiștii au făcut două percheziții la locuinţa tânărului din orașul Galați şi la o altă adresă frecventată de acesta, din sat Tămăoani, comuna Frumușița. Au fost identificate și ridicate pistolul, muniția, cagula, mănușile și hainele ce ar fi fost folosite de tânăr.

Românul, arestat

 

Pistolul urmează să fie expertizat la Institutul de Criminalistică, pentru a se stabili dacă deținerea acestuia este sau nu incriminată de legea penală.

După audieri, tânărul a recunoscut infracțiunea, dând declarații complete în acest sens. A fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați.

Miercuri, tânărul a fost prezentat la Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, unde s-a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel