Un român i-a cucerit pe spanioli cu talentul său. Florin a transformat o buturugă într-un mistreț furios

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spania un roman sculpteaza un mistret
spania un roman sculpteaza un mistret

Un mistreț cioplit în lemn poate fi admirat la marginea drumului CP-4401, cu aproximativ doi kilometri înainte de a ajunge la Granas do Sor, de la AC-101 (As Pontes-Ortigueira), în Manón. Sculptorul este un român, tăietor de leme,

 

 

Florin Vânătoru este un tânăr de origine română, care are o dibăcie în manipularea drujbei cu care doboară copacii, el fiind tăietor de lemne, În plus, are și un talent artistic, scriu jurnaliștii de la cope.es. 

Românul a sculptat figura unui mistreț în mărime naturală, pe care l-au lăcuit, și l-a amplasat pe marginea drumului CP-4401, cu aproximativ doi kilometri înainte de a ajunge la Granas do Sor, din AC -101 (As Pontes-Ortigueira), în Manón.

Creația sa este admirată de toți cei care trec prin zonă, deoarece seamănă mult cu un mistreț adevărat. Până și culoarea lacului cu care a fost vopsită sculptura seamănă cu blana mistrețului.

2. spania un ... (spania-un-roman-sculpteaza-un-mistret-poza1.JPG)

Pozele cu lucrarea sa au fost postate pe o rețea de socializare, iar internauții au avut doar cuvinte de laudă pentru Florin, fiind uimiți de munca depusă de el. Mai mult, Florin a demonstrat că drujba pentru el are foarte puține secrete și că o manipulează cu o mare dexteritate.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel