Un român, fost pilot de aviaţie, care s-a aruncat, luni, de la etajul 10, a murit la spital   

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lumanari_roman_mort
lumanari_roman_mort

Un fost militar din Buzău a recurs, luni, la un gest extrem. Bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 10 al blocului în care locuia. Victima a murit la spital.

Buzoianul de 65 de ani, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, s-a aruncat în gol de la etajul zece al blocului, din cartierul Micro 5 unde locuia şi în care funcţionează asociaţia. Împovărat de greutatea datoriilor, el a decis să-și ia viața. Vecinii spun că domnul Valerică, şeful asociaţiei, a girat pentru creditele unor prieteni  care nu și-au mai plătit ratele. Drept urmare, bărbatului i s-au imputat restanţele împrumuturilor. Deşi fiicele lui au preluat datoriile, bărbatul nu a putut trece peste necaz.

citeste si: Un român a supravieţuit miraculos, după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc. De ce a recurs la acest gest disperat

Luni dimineaţă, ar fi sunat-o pe una dintre fete să-i spună că îi pare rău pentru situaţia creată. A mers la fereastra apartamentului în care îşi are sediul asociaţia de proprietari pe care o administra şi s-a aruncat în gol. După ce s-a aruncat de la etajul zece, bărbatul a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu fracturi multiple. Însă din cauza leziunilor grave, a intrat în stop cardio- respirator, iar medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă nu l-au putut salva şi au declarat decesul, scrie adevarul.ro. Cazul este anchetat acum de criminalişti, care urmează să stabilească toate împrejurările în care bărbatul de 65 de ani şi-a pus capăt zilelor. Vecinii au amenajat un altar cu flori și lumânări la parterul blocului, unde domnul Valerică făcuse o mică bibliotecă pentru locatari.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel